Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Blokkaas

Bent u op zoek naar heerlijke blokkaas van een ervaren groothandel? Kiest u dan voor de blokkaas van Intercheese Holland. Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van Hollandse en buitenlandse kaas. Ons bedrijf staat voor service, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit.

Over ons

Intercheese Holland vindt zijn oorsprong in 1959. Wij zijn op dit moment dan ook uitgegroeid tot een zeer ervaren kaasbedrijf, gesteund door een enthousiast team van personeelsleden. Onze producten leveren wij zowel in het binnen als in het buitenland. Het vervoer ervan is deels in onze eigen handen. Naast blokkaas vindt u bij ons onder andere geitenkaas en smeltkaas. Bent u nieuwsgierig naar wat wij nog meer in ons assortiment hebben? Dan kunt u onze online bestellijst bekijken.

Contact

Heeft u vragen over bijvoorbeeld de blokkaas van Intercheese Holland of wilt u meer weten over ons bedrijf? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen door te mailen naar het e-mailadres info@intercheeseholland.nl of te bellen naar het telefoonnummer +31 (0) 318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit