Boer Mulder boerderijkaas

Middenin de polder tussen Melissant en Herkingen is Boer Mulder verantwoordelijk voor heerlijke boerderijkaas. Met melk van eigen koeien bereiden Sjaak, Tonny, Stefan en Bianca ambachtelijke kaas en zetten daarmee een traditie van ruim 45 jaar voort.

Boer Mulder ontwikkelt boerderijkaas met een unieke smaak

De authentieke smaak van ons goudgele product is afhankelijk van vele factoren. Vanaf het inkuilen van het gras en de voeding van de koeien, tot aan de rijping van het onderhoud van de kaas. Maar ook het klimaat van de kaasopslag is hierbij van belang. Boer Mulder heeft kaas een constante smaak gegeven die goed bevalt bij het publiek. In het eigen laboratorium wordt deze smaak en het hele proces van kaas maken goed in de gaten gehouden. Het assortiment van Boer Mulder bestaat uit de leeftijden van jong belegen tot oude kaas. Alle kazen hebben een zachte, smeuïge en unieke smaak.

De beste zorg voor kazen

Boer Mulder is van begin tot eind aanwezig bij het ontwikkelingsproces van de kaas. Zij gaan met veel zorgvuldigheid met de kazen om, zodat deze de zorg krijgen die ze nodig hebben. Met hun jarenlange ervaring weten zij een breed scala aan producten toe te voegen aan ons assortiment met ieder een unieke smaak. U heeft de mogelijkheid om de heerlijke boerderijkazen van Boer Mulder online te bestellen. Wanneer u nog vragen heeft zijn wij te bereiken op +31 (0)318 – 463 494.