Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Home » Boerenkaas Zuid-Holland

Boerenkaas Zuid-Holland

Heerlijke ambachtelijke boerenkaas voor uw kaasonderneming in Zuid-Holland? Intercheese Holland heeft een uitgebreid assortiment met Hollandse en buitenlandse kazen. Met een grote passie zorgen wij voor producten van een hoog niveau en streven ernaar om u een uitstekende service te bieden. Wij zijn uw totaalleverancier op het gebied van boerenkaas.

Boerenkaas voor uw onderneming in Zuid-Holland

Wanneer u de productenlijn van uw kaasonderneming wilt uitbreiden is Intercheese Holland het bedrijf dat u zoekt. Wij variëren tussen Hollandse boerenkaas en buitenlandse kazen waar u keuze heeft uit diverse soorten en maten. U als klant heeft de mogelijkheid om te kiezen in wat voor vorm u uw boerenkaas aangeleverd krijgt in Zuid-Holland. Wij leveren zowel hele kazen als stukken en plakken. Andere wensen? Geef het aan ons door en wij regelen het voor u! Ook is er keuze uit verschillende verpakkingsmaterialen om zo uw levering nog persoonlijker te maken.

Kies uit eigen merken en custom-made kazen

Met veel trots kunnen we zeggen dat we niet alleen bestaande merken leveren in Zuid-Holland, maar ook boerenkaas van eigen merk en custom-made kazen. Zoekt u iets speciaals voor uw onderneming? Dan zijn deze opties misschien iets voor u. Via +31 (0)318 – 463 494 kan er altijd vrijblijvend contact worden opgenomen bij vragen of opmerkingen.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

Bekijk onze kazen
N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht