Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Buitenlandse kaas groothandel

Intercheese Holland is als buitenlandse kaas groothandel voor u de ideale partner. Wij selecteren voor u de smakelijkste kazen en met ons uitgebreide assortiment vindt u bij ons altijd de buitenlandse kaas waar u naar op zoek bent. Intercheese Holland is al sinds 1959 actief in de kaassector. Door onze jarenlange ervaring zijn wij dé food leverancier en groothandel van buitenlandse kazen voor de horeca. Wij leveren ook kaas aan markten en winkels en begeleiden franchisenemers.

Buitenlandse kaas groothandel: uitstekende prijs/kwaliteit verhouding

Intercheese Holland is uw buitenlandse kaas groothandel. U kunt kiezen uit allerlei soorten kaas als blauwaderkaas, gewassen korstkaas en geitenkaas. Als groothandel regelen wij zelf de import van buitenlandse kazen. Wij zijn daardoor een kaasleverancier met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Een heleboel verschillende merken kaas zijn bij ons voordelig te verkrijgen. Intercheese Holland is een professionele groothandel van buitenlandse kaas met een groot assortiment voor iedere onderneming in kaas. Alle kazen kunt u bij ons eenvoudig online bestellen.

Neem direct contact op

Bent u op zoek naar een buitenlandse kaas groothandel die bekend staat om haar kwaliteit, betrouwbaarheid, innovatie, flexibiliteit en service? Kies dan vandaag nog voor Intercheese Holland als uw leverancier van buitenlandse kazen! Als u nog vragen heeft, kunt u contact opnemen via telefoonnummer +31 (0) 318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit