Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Geitenkaas groothandel

Als u op zoek bent naar een geitenkaas groothandel, dan bent u bij Intercheese Holland aan het juiste adres! Wij leveren allerlei soorten Hollandse en buitenlandse kaas, waaronder de allerlekkerste geitenkaas. Intercheese Holland heeft een rijke en jarenlange ervaring met het aanbieden van kazen en daarom zijn wij als geitenkaas groothandel de ideale partner. Wij selecteren zelf de Hollandse en buitenlandse geitenkazen, waardoor de prijs/kwaliteit verhouding bij ons uitstekend is.

Geitenkaas groothandel in binnen- en buitenland

Als geitenkaas groothandel kan Intercheese Holland een uitgebreid assortiment merken leveren in Nederland en in het buitenland. Het vervoer van de geitenkazen naar de plaats van bestemming doen wij grotendeels zelf. Wij voorzien winkels en markten van geitenkaas en begeleiden de franchiseorganisaties. Ook is Intercheese Holland op het gebied van geitenkaas dé groothandel en food leverancier aan de horeca.

Bestel direct

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat staat voor service, kwaliteit, betrouwbaarheid, flexibiliteit en innovatie, wacht dan niet langer en kies vandaag nog Intercheese Holland als uw geitenkaas groothandel. De verschillende soorten geitenkazen kunt u bij ons heel eenvoudig online bestellen. Als u nog vragen heeft, neem dan contact op via telefoonnummer +31 (0) 318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit