Gewassen korstkaas

Chaumes

Franse kaas van koemelk, mild pikante smaak.
Rauwmelkse kaas.

Époisses

Pikant kaasje met romig zacht zuivel. Rauwmelkse kaas.

Kernhem

Nederlandse kaas met pittige smaak. Gepasteuriseerde kaas.

Limburger

Een beetje zout en scherp van smaak, een geurige kaas. Gepasteuriseerde kaas.

Livarot

Gemaakt van koemelk, zacht zuivel. De smaak is vol, rijk en krachtig. Rauwmelkse kaas.

Marcaire

De melk is afkomstig van de bergweiden. De kaas heeft een stalsmaak en is licht geurig. Gepasteuriseerde kaas.

Morbier

Gemaakt van de ochtend- en avondmelk met tussenin een laagje as.

Munster

Pikante rode korstkaas. Hoe rijper, des te zachter en vloeiender. De korst is zacht en eetbaar. Gepasteuriseerde kaas.

Pére Joseph

Belgische abdijkaas. Vol romig en mild van smaak. Gepasteuriseerde kaas.

Port Salut

Milde kaas met kenmerkende oranje korst.
Gepasteuriseerde kaas.

Raclette kaas

Rauwmelkse kaas, voor warme gerechten.

Reblochon de Savoie

Boterachtig kaasje met eetbare, lichtrode, dunne korst.
Heeft een volle smaak. Rauwmelkse kaas.

St. Nectaire

Gerijpt in vochtige grotten en kelders. Volle smaak van verse koemelk. Gepasteuriseerde kaas.

Taleggio

Italiaanse kaas gerijpt en gewassen in vochtige kelders of grotten. Heeft stevige smaak afhankelijk van leeftijd. Gepasteuriseerde kaas.

Vacherin Mont d’Or

Gerijpt in sparrenhouten schors en verpakt in spanendoos. Dit is een rijpe kaas en heeft een zacht vloeiend romig pikant zuivel. Rauwmelkse kaas.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Intercheese Holland

De Smalle Zijde 60a
3903 LR Veenendaal
T: +31(0)318 - 463 494

E: info@intercheeseholland.nl