Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Groothandel buitenlandse kazen

Intercheese Holland is een groothandel buitenlandse kazen met een voortreffelijk concept. Wij zijn al jarenlang actief in de kaassector en daardoor kunnen wij u als groothandel een groot assortiment aan buitenlandse kazen aanbieden. Intercheese Holland weet wat lekker is en selecteert voor u de smakelijkste kaas van over de grens. Van blauwaderkaas tot witte korstkaas en van geitenkaas tot smeltkaas. Als specialist in buitenlandse kazen leveren wij aan winkels en markten en begeleiden wij franchiseorganisaties. Ook is Intercheese Holland dé groothandel en food leverancier aan de horeca.

Groothandel buitenlandse kazen: voordelige prijzen

Doordat wij een groothandel zijn die de buitenlandse kazen zelf selecteert en importeert, kan Intercheese Holland allerlei merken kaas leveren voor een voordelige prijs. De prijs/kwaliteit verhouding is bij ons uitstekend en daarom zijn wij voor u de ideale groothandel buitenlandse kazen. Intercheese Holland heeft een uitgebreide collectie van kwaliteitskazen en zodoende kunnen wij iedere onderneming voorzien van de door hen gewenste buitenlandse kaas. U kunt bij ons heel eenvoudig online bestellen.

Interesse? Neem contact op!

Intercheese Holland staat als groothandel buitenlandse kazen voor betrouwbaarheid, kwaliteit, innovatie, flexibiliteit en service. Is uw interesse gewekt en wilt u Intercheese Holland als uw vaste leverancier van buitenlandse kaas? Neem dan vandaag nog contact op! Voor vragen kunt u ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit