Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Groothandel kaas prijzen

Als u een nieuwe kaassoort wilt toevoegen aan uw onderneming zoekt u een groothandel die kaas levert voor eerlijke prijzen. Bij Intercheese Holland staat de prijs/kwaliteitsverhouding van onze kazen hoog in het vaandel. We beschikken over een groot assortiment kazen en leveren de beste kazen aan de horeca in het algemeen. Achter deze onderneming zit een enthousiast team die met veel gedrevenheid en passie ervoor zorgt dat de door u bestelde kazen van hoge kwaliteit zijn.

Onze groothandel levert kaas producten voor eerlijke prijzen

De groothandel Intercheese Holland beschikt over een ruim assortiment kaas die allemaal worden verkocht en geleverd voor eerlijke prijzen. Zo verkopen wij kazen van merken als:

  • Magoth
  • Koetshuysch
  • Boer Mulder
  • Boer Berend
  • Veendaler

Bovenstaande voorbeelden zijn nog maar een klein deel van de merken die wij verkopen. De mogelijkheden bij onze groothandel zijn eindeloos. Van vorm tot verpakkingsmateriaal, u kiest hoe u uw kazen geleverd wilt hebben. In onze groothandel staan kwaliteit en prijzen met elkaar in verhouding en zorgen wij voor de meest verrukkelijke kazen.

Ook buitenlandse kazen gemakkelijk online te bestellen

Niet alleen hebben wij Nederlandse kazen in ons assortiment, ook buitenlandse kazen zijn zeer gewild bij onze klanten. Zoekt u een buitenlandse kaas met een harde korst? Of gaat uw voorkeur uit naar een eetbare zachte witte korst? Onze buitenlandse kazen zijn eenvoudig online te bestellen. Mocht u nog vragen hebben over de producten die wij leveren, neem dan contact op met ons via +31 (0)318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit