INTERCHEESE HOLLAND

Intercheese Holland vindt zijn oorsprong in 1959.
Hans van Beek, de oprichter, en vader van de huidige eigenaars, startte het bedrijf met de transportfiets als venter met kaas langs de deur, deze transportfiets werd gevolgd door een bakfiets, stationcar en daarna een busje, ook de verkoop op de warenmarkten in de omgeving Veenendaal volgde al snel.
Zijn kinderen groeide op met de kaas en het bedrijf en dus was het niet zo vreemd dat ook zei de liefde voor het product kregen en in het bedrijf gingen werken, en nu zijn ook meerdere kleinkinderen in het bedrijf actief.
Ondernemerschap en handel zit dus in hun DNA, en mede daardoor was de groei gestaag en breidde de zaak eind jaren 90 uit door een kaasgroothandel te starten.
Het bedrijf is de afgelopen jaren sterk in omvang gegroeid en in steeds meer landen actief. 
Ondanks deze schaalvergroting blijft het een onmiskenbaar familiebedrijf met waardering voor hun relaties, waarbij het persoonlijk contact erg belangrijk is.

Intercheese Holland is door deze jarenlange ervaring en passie voor kaas de aangewezen leverancier van topkwaliteit in kaas voor u. We bieden een uitgebreid, mooi assortiment dat past bij iedere kaasonderneming. De beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen we door een zelfstandige selectie van Hollandse kazen van hoge kwaliteit en met de eigen import van Buitenlandse kazen. 
Service en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. 
Door voortdurende innovatie en productontwikkeling kunnen we met trots ook een groot assortiment eigen merken en kazen met eigen recepturen aanbieden. Ook voor de Horeca hebben wij een uitstekend assortiment met kwaliteitsproducten. Er is een ruime keuze aan verpakkingsvormen en we staan altijd open voor persoonlijke gesprekken om de diverse mogelijkheden te bespreken die passend zijn voor uw bedrijf.

Kortom Intercheese Holland staat voor een professioneel familiebedrijf gedreven door een enthousiast team!

Voor vragen of meer informatie staan we u graag te woord.