Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaas in de horeca

Intercheese Holland heeft verschillende soorten kaas beschikbaar voor uw bedrijf in de horeca. Wanneer u zoekt naar de perfecte kaassoort om te serveren in bijvoorbeeld uw tapasbar of café bieden wij verschillende mogelijkheden. Wij beschikken over een ruim assortiment met diverse kaassoorten om zo iets extra’s toe te voegen aan uw horecabedrijf.

De meest overheerlijke kaas voor uw bedrijf in de horeca

Intercheese Holland is de totaalleverancier wanneer u zoekt naar verschillende kaassoorten voor uw onderneming. Zo beschikken we over een groot aantal merken die zorgvuldig door ons worden geselecteerd. Ook voor Hollandse en buitenlandse kazen bent u bij ons aan het juiste adres. In de horeca voegt kaas vaak iets toe. Denk aan het diner of de lunch in uw restaurant. Heeft u een eigen tapasbar? Dan mag een kaasplankje met de meest ambachtelijke kazen natuurlijk niet ontbreken.

Verschillende kaassoorten en maten voor uw onderneming

Als groothandel en leverancier proberen wij zo goed mogelijk aan uw wensen te voldoen. Daarom heeft u veel keuze uit kaassoorten en verpakkingsmaterialen. In ons bedrijf wordt continu vernieuwd waardoor wij een groot assortiment kaassoorten van eigen merk en custom-made kazen aanbieden. U heeft bij ons de mogelijkheid om hele kazen te bestellen maar ook als u stukken of plakken wilt, regelen wij dit graag voor u. Speciaal verpakkingsmateriaal? Dit is allemaal mogelijk bij Intercheese Holland. Bij vragen of onduidelijkheden staat ons enthousiaste personeel u graag te woord via +31 (0)318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit