Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaas online

Met veel passie zorgt Intercheese Holland ervoor dat u uw kaas op een eenvoudige manier online kunt kopen. Wij selecteren met veel zorg de beste kazen waardoor u garant staat voor kaas van hoge kwaliteit. Met een uitgebreid assortiment zijn wij totaalleverancier van zowel bekende merken als Exellentia, Boer Mulder en kaassoorten van eigen merk. Al deze kaassoorten zijn online te bekijken en als u de geschikte kaast heeft gevonden, dan is deze eenvoudig online te bestellen. Wij leveren onze producten met veel professionaliteit en de juiste service om u hopelijk in de toekomst vaker te mogen voorzien van de meest ambachtelijke kazen.

Verschillende merken kaas eenvoudig online te bestellen

Intercheese Holland selecteert nauwkeurig kaassoorten van de beste merken om u te voorzien van producten van hoge kwaliteit. Zo hebben we meer dan 20 soorten kazen van het merk Ruscello in ons assortiment. Zoekt u naar een kaas die zowel lactose- als glutenvrij is? Dan is de ambachtelijke Zwitserse bergkaas van Magoth misschien iets voor u. De authentieke smaak van onze Boer Mulder kazen heeft alles te danken aan de zorgvuldigheid van kaasboerderij Mulder. Deze zachte en smeuïge kaas is in verschillende leeftijden online te bestellen. Intercheese Holland heeft veel diversiteit aan merken kaas die u online kunt kopen, waardoor er altijd wel iets tussen zit wat bij uw onderneming past.

Ook voor kazen van eigen merken en custom-made kazen

Toch niet kunnen vinden wat u zoekt tussen de bestaande merken? Doordat wij continu aan het innoveren zijn, ontwikkelen wij ook nieuwe producten van eigen merken die eenvoudig online te bestellen zijn. Daarnaast kunnen wij met veel trots zeggen dat u voor het online kopen van custom-made kaas ook bij ons terechtkunt. Er is veel mogelijk op het gebied van vormen en verpakkingsmaterialen bij Intercheese Holland. Uw kaas graag in plakken online kopen? Dat kan! Het leveren van stukken en hele kazen is voor ons natuurlijk ook geen probleem. Uw speciale wensen horen wij graag en kunt u aan ons doorgeven via +31 (0)318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit