Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Groothandel kaas Nederland

Bent u op zoek naar een zeer ervaren en betrouwbare groothandel die kaas levert in Nederland? Kies dan voor Intercheese Holland. Het bedrijf vindt zijn oorsprong al in 1959 wat betekent dat wij al jarenlang met veel passie kaas leveren. Wij zijn een professionele groothandel in kaas, gesteund door een enthousiast team van personeelsleden. De kazen die geleverd worden, zijn van topkwaliteit en wij streven ernaar om u te voorzien van de beste service.

De groothandel in kaas met levering door heel Nederland

De groothandel Intercheese Holland heeft veel verschillende soorten kaas in het assortiment die worden geleverd door heel Nederland. Zo hebben wij kaas van merken als Boer Berend, Exellentia, Fianco, Kavital, Koetshuysch, Kroontje, Maasdam, Molenwiek en Veendaler kaas. Genoeg keuze dus! Daarnaast beschikt onze kaasgroothandel over een groot aantal buitenlandse kazen die steeds populairder worden bij groot publiek. Bent u op zoek naar geitenkaas of smeltkaas? Dan bent u bij Intercheese Holland ook aan het juiste adres! Onze kaasgroothandel heeft altijd wel iets in het assortiment dat past bij uw kaasonderneming in Nederland.

De beste service voor onze klanten

Aangezien wij u de beste service willen geven, zijn wij goed bereikbaar en altijd bereid om uw vragen te beantwoorden of adviezen te geven. Wilt u meer weten over ons aanbod? Bekijk dan snel onze online bestellijst. Heeft u vragen aan kaasgroothandel Intercheese Holland? Dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar het volgende telefoonnummer: +31 (0)318 – 463 494. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder!

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit