Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaasleverancier Nederland

Bent u al enige tijd op zoek naar een zeer ervaren kaasleverancier in Nederland met een zeer ruim assortiment? Dan schakelt u Intercheese Holland in. Ons bedrijf staat voor service, kwaliteit, innovatie, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij zijn uw kaasleverancier op het gebied van zowel Hollandse als buitenlandse kaas.

Op zoek naar een professionele en ervaren kaasleverancier in Nederland?

Intercheese Holland vindt zijn oorsprong al in 1959 en is daardoor al jaren de kaasleverancier van veel ondernemingen in Nederland. Wij zijn dan ook een professionele kaasleverancier, gesteund door een enthousiast team van personeelsleden. De producten worden geleverd in binnen- en buitenland, waarvan het vervoer deels in eigen handen is. Kaasleverancier Intercheese Holland bestaat uit de groothandel, de markthandel en de kaaswinkels. Bent u nieuwsgierig naar ons ruime assortiment? Dan kunt u onze online bestellijst bekijken.

Service en kwaliteit staan op de eerste plaats

Alle producten zijn met veel zorg geselecteerd, waardoor wij als kaasleverancier kazen van hoge kwaliteit leveren bij onze klanten in Nederland. Ook streven wij naar de beste service voor onze klanten. Heeft u interesse in kaasleverancier Intercheese Holland of wilt u meer weten over ons bedrijf of ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit