Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaaswinkel openen

Als u een eigen kaaswinkel wilt openen, dan doet u dit met de hulp van Intercheese Holland. Wij zijn een totaalleverancier op het gebied van kazen. Zowel Hollandse als buitenlandse kazen zijn in ons assortiment te vinden. Wij leveren deze in zowel binnen- als buitenland. Als u een eigen kaaswinkel wilt openen, dan bieden wij u professionele begeleiding. Wij kunnen u dan ook direct alle kazen die u wenst te verkopen, leveren. U kunt door middel van onze franchiseformule een kaaswinkel openen waar u maar wilt. Wij reiken u de kennis aan die nodig is om de formule succesvol te implementeren. Vraag direct naar de mogelijkheden bij Intercheese Holland.

Een kaaswinkel openen: professionele begeleiding op maat

Het starten van een eigen bedrijf is niet altijd even eenvoudig. Intercheese Holland biedt u dan ook professionele begeleiding op maat. U weet dan zeker dat uw start-up gerealiseerd wordt. Natuurlijk is het van belang dat u een bedrijf start en iets doet wat uw passie is. Houdt u van kazen? Kies er dan voor om een eigen kaaswinkel te openen met onze hulp. Wij geven u advies op maat, maar zorgen er ook voor dat u alle kazen die u gaat verkopen op voorraad heeft. Heeft u nog vragen over het openen van uw eigen kaaswinkel met de hulp van Intercheese Holland? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0) 318 – 463 494 en informeer naar de mogelijkheden.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit