Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaaswinkel

Intercheese Holland is de kaaswinkel op het gebied van Hollandse en buitenlandse kazen. Wanneer u op zoek bent naar de meest ambachtelijke kazen voor uw onderneming, hoeft u niet verder te zoeken. Het brede assortiment met merken uiteenlopend van Veendaler tot Koetshuysch zorgt ervoor dat al onze klanten vinden wat ze zoeken. In onze online kaaswinkel is het voor iedereen mogelijk om onze overheerlijke kazen eenvoudig te bestellen.

De kaaswinkel met kazen van de beste kwaliteit

Alle kazen die door onze kaashandel geïmporteerd worden, gaan door een zorgvuldige selectie. Op deze manier leveren wij alleen kazen van de hoogste kwaliteit om u tevreden te stellen. In combinatie met de gewenste service hopen wij u vaker in onze kaaswinkel terug te zien. Niet alleen importeren we bestaande merken, maar beschikken we over een uitgebreid assortiment van eigen merken en custom-made kazen. U vindt dus altijd heerlijke producten in onze kaaswinkel die passen bij uw wensen en voorkeuren. Mocht u speciale wensen hebben, dan horen wij deze ook graag. In onze kaashandel is veel mogelijk op het gebied van verpakkingsmaterialen en vormen. U heeft zelfs de mogelijkheid om uw eigen etiket op de kaas te laten plaatsen.

Bestel uw kaas eenvoudig online

Onze kaashandel geeft klanten de mogelijkheid om op een eenvoudige manier online kaas te bestellen. Zo heeft u de mogelijkheid om eerst op uw gemak online het assortiment te bekijken. Alle kaasmerken, Hollandse en buitenlandse kazen en overige kaassoorten zijn gepresenteerd in een handig overzicht, zodat u de juiste keuze kunt maken. Keuze gemaakt? Ga naar onze bestelpagina. Voor meer informatie over onze kaashandel staat ons vriendelijke personeel u graag te woord via +31 (0)318 – 463 494.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit