Kaassoep van Gouda Exellentia
(voor 4 personen) 

Ingrediënten:
30 gr boter
30 gr bloem
2 sjalotjes
2 teentjes knoflook
600 ml kalfsbouillon
375 gr geraspte Gouda Exellentia kaas Jong Belegen
200 ml room
75 ml droge witte wijn
½ prei aan hele fijne ringen
(Voor variatie kunt u spekblokjes meekoken)

Bereidingswijze:
Smelt de boter in de pan
Snij de sjalotjes en teentjes knoflook ragfijn
Zet deze glazig aan in de boter
Voeg de bloem toe en een klein beetje bouillon en laat dit mooi bruin kleuren
Goed blijven roeren
Voeg de wijn, de prei en de rest van de bouillon toe en laat dit ongeveer 20 minuten zachtjes koken.
Als de soep gebonden is gaan we rustig de kaas toevoegen, goed blijven roeren.
Als laatste voegen we de room toe en laten we dit nog 2 tot 3 minuutjes zachtjes meekoken
Eetsmakelijk!

Salade met de Ruscello Life kaas
(kan als maaltijdsalade voor 1 persoon)

Ingrediënten:
75 gr rucola
75 gr gebakken stukjes kippendij
35 gr zwarte olijven op waterbasis
35 gr Ruscello Life kaasblokjes (kleine blokjes)
10 gr cashewnoten gezouten
20 gr kleine appelblokjes

Mengen en eetsmakelijk!

Recept ideeën met Ruscello Black Lemon

Kiprolletjes gemarineerd met citroen en peper
Leg de kippendij plat en rasp er een mooi laagje black lemon overheen
Oprollen en omwikkelen met ontbijtspek
Rondom kort aanbraden in de pan en daarna rustig verder garen

Mayonaise
Rasp de Black Lemon en draai deze daarna fijn met mayonaise zo creëert u een prachtige donkere mayonaise met veel smaak heerlijk bij bijvoorbeeld een sandwich tonijn.

Bij vis
Heerlijk te raspen over wit vis zoals kabeljauw of zeewolf

Kabeljauw rillette
Maak een prachtige rillette van kabeljauw.
Gaar de kabeljauw 20-25 minuten in de stoomoven of bak deze 6-8 minuten in de koekenpan.
Meng de kabeljauw met crème fraiche, een sjalotje, knoflook, prei en deze heerlijke Black Lemon.
Zo krijgt u een geweldige kleuren én smaken combinatie!