Smeltkaas

Natuurhoeve Geitensmeerkaas

Milde Boerensmeerkaas gemaakt van geitenmelk uit ‘Het Groene Hart’ van Nederland.

Natuurhoeve smeerkaar 48 + naturel

Zachte Boerensmeerkaas. Bereid met natuurlijke grondstoffen. Gemaakt in ‘Het Groene Hart’ van Nederland.

Natuurhoeve smeerkaas 20 +

Magere Boerensmeerkaas.
Verkrijgbaar in naturel of met diverse kruiden. Uit  ‘Het Groene Hart’ van Nederland. Bereid met natuurlijke grondstoffen.

Rookkaas

Een gesmolten kaas met een rooksmaak. Dat komt door het roken en door het toevoegen van aroma’s.

Verkrijgbaar:

  • Naturel
  • Sambal
  • Geit
  • Ham
  • Kruiden

Rambol Noot

Gedecoreerd met de mooiste Franse walnoten uit de Dordogne. Wordt gemaakt van Franse Emmentaler, room, roomboter, Cheddar, Goudse kaas, smeltzouten en een notenmelange.

Rambol Kruiden

Gesmolten verse Franse roomkaas, gevuld met kruiden, erg goed smeerbaar.

Rambol Nootmix

Romige zachte Franse smeltkaas van Emmentaler, Cheddar en Goudse kaas met laagjes van  hazelnoot en walnoot.

Chalet Fondue

Zwitserse kaasfondue, gemaakt van Zwitsterse Emmentaler, Gruyere en witte wijn, kant-en-klaar voor gebruik.
Alleen de caquelon inwrijven met een teentje knoflook, dan de fondue erin, verwarmen en klaar is de fondue.

Crème Fraiche

Franse Crème Fraiche kan warm verwerkt worden, zonder dat deze gaat schiften. Loopt niet zo snel terug als slagroom en botert niet bij het opkloppen. Lichtzuur en fris van smaak.

Neem vrijblijvend contact op

  • Velden met een * zijn verplicht

Intercheese Holland

De Smalle Zijde 60a
3903 LR Veenendaal
T: +31(0)318 - 463 494

E: info@intercheeseholland.nl