[Historie]

 

Webshop

ONZE
HISTORIE

Intercheese Holland is een echt familiebedrijf met een rijke historie. In 1959 begon vader Hans van Beek in Veenendaal met de transportfiets als venter met kaas langs de deur. Zijn vader en twee broers waren ook actief in de kaashandel - de passie voor kaas wordt al tientallen jaren van vader op zoon overgedragen. Inmiddels zijn ook de kinderen en kleinkinderen van Hans werkzaam in ons bedrijf. 

Een echt familiebedrijf 

Oprichter Hans van Beek reed al snel in een busje en breidde de verkoop uit naar verschillende warenmarkten in Veenendaal en omgeving. Zijn kinderen en kleinkinderen groeiden op met kaas en ontwikkelden net zo’n liefde voor het product als hun vader en grootvader. Niet vreemd dus, dat ook zij hun plekje in ons familiebedrijf verworven hebben. 

Kaasgroothandel en verdere uitbreiding      

Ondernemen en handel drijven is onze familie met de paplepel ingegoten. In de jaren ‘90 werd de onderneming uitgebreid met een kaasgroothandel. Dit was het startpunt van een mooie groei. Het leidde bijvoorbeeld tot ontplooiing van activiteiten in verschillende landen en tot de overname van een bescheiden kaasfabriek. Dit geeft ons de mogelijkheid om op een eerlijke en duurzame manier unieke eigen kazen te ontwikkelen. 

Exclusieve kazen 

In onze eigen fabriek produceren we kazen die uniek zijn van vorm en smaak. Bovendien hebben we afspraken met kaasfabrieken en boeren in binnen- en buitenland, die exclusief voor ons en onze klanten kaas produceren. Zo hebben wij kazen die u nergens anders zult vinden.

Dé leverancier voor topkwaliteit kaas

Inmiddels zijn we uitgegroeid tot dé leverancier voor topkwaliteit kaas. U vindt onze kazen op markten, in kaaswinkels, kaasgroothandels, bij horecatoeleveranciers en op locaties in Europa en daarbuiten. En ondanks onze groei door de jaren heen, blijven we een echt familiebedrijf. Daar hoort bij dat we de persoonlijke relatie met onze klanten en leveranciers erg belangrijk vinden. Bent u in de buurt? Kom binnen voor een kop koffie en een goed gesprek!
 

Bel mij terug
{{error}}