MAGOTH
Magoth is een sublieme Zwitserse Alpenkaas. De kaas is zacht en verfijnd en bovendien lactose- en glutenvrij. De Magoth bevat veel omega-3-vetzuren, wat de kaas ook nog eens gezond maakt. Deze vetzuren verlagen het cholesterolgehalte en worden in verband gebracht met het voorkomen van onder andere hart- en vaatziektes.
Kaas van Zwitserse boeren
De kaas is volgens oorspronkelijk Zwitserse tradities bereid, door lokale boeren, met lokale melk. De kazen zijn minimaal 4 maanden gerijpt. Het bijzondere Alpenklimaat, met vers groen gras en zuurstofrijke lucht, maakt de kaas romig en zacht, maar wel puur van smaak. Dat komt ook door de melk van 100% grasgevoerde koeien en de natuurlijke rijping.
De eigenschappen van Magoth
-
De kaas is lactose- en glutenvrij
-
De kaas is rijk aan omega-3 vetzuren
-
Gemaakt van melk van 100% grasgevoerde koeien
Zwitserse perfectie
Deze kaas is niets minder dan Zwitserse perfectie. Ideaal om zo te eten, mee te fonduen of om een heerlijke maaltijd mee af te sluiten.
Verkrijgbaar in 2 varianten
Deze kaas is verkrijgbaar als de Magoth en de pittige variant: Hexentobel.