[Onze missie]

 

Webshop

ONZE VISIE
GOED VOOR ELKAAR

‘Goed voor elkaar.’ Dát vinden wij belangrijk. 

Niet alleen voor onszelf en onze naasten. Ook voor onze klanten, leveranciers, dieren en milieu. Want, kaas is een natuurproduct en wij laten onze natuur graag netjes achter voor de generaties die na ons volgen. 

Daarom koopt u bij Intercheese Holland niet alleen onderscheidende kazen van topkwaliteit. U koopt bij ons altijd producten die door ons persoonlijk zijn geselecteerd. En daarbij letten we goed op de duurzaamheid van de gehele keten: van koe tot kaas. 

Unieke kaasconcepten van de beste kwaliteit

Bij Intercheese Holland staan we voor de beste kwaliteit. En daar gaan we ver voor. Elk product, elke kaas, komt met een uniek verhaal. Een verhaal dat wij telkens weer willen kennen. Elke locatie, elk mondgevoel en elke smaakbeleving is uniek. Daarom zijn wij zeer scherp in de selectie van onze kazen en kiezen we altijd voor unieke kaasconcepten die onze duurzame missie ondersteunen. 

Begeleiding en ondersteuning op maat

Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om langdurige, sterke relaties op te bouwen met onze afnemers en leveranciers. Bij ons kunt u altijd rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning op maat. 

We zijn eerlijk, open, en staan met beide benen op de grond. 

Onze medewerkers

Maak kennis met het team dat u elke dag van verse, topkwaliteit kazen voorziet. Een mooie mix van jong en oud - net als onze kazen!
 

 

Bel mij terug
{{error}}