Notice: Undefined variable: endResult in /var/www/vhosts/intercheeseholland.nl/httpdocs/assets/extras/link-integratie/includes/output-plugin.php on line 79

Kaasmerken

Wanneer u op zoek bent naar de meest unieke kaassoorten, dan heeft Intercheese Holland een diversiteit aan kaasmerken voor u. Wij zijn een professionele leverancier met een zeer uitgebreid assortiment kazen van onder andere Hollandse en buitenlandse kazen. Al onze kaasmerken zijn zorgvuldig gekozen, zodat u keuze heeft uit de meest heerlijke kazen.

Vind de kaas die bij u past met onze verschillende kaasmerken

Gaat uw voorkeur uit naar een kaas die superieur is in smaak en kwaliteit én ook nog eens verkrijgbaar is in alle leeftijden? Dan raden wij u graag kazen van Exellentia aan. Ook als u op zoek bent naar Hollandse 20+ kaas hebben wij verschillende kaasmerken die aan uw wensen voldoen. Een heerlijke kaas maar wel met minder vet en zout? De kazen van Kavital Light zijn op unieke wijze bereid waardoor deze 30+ kaas minder vet en zout bevat. Al onze kaasmerken hebben andere eigenschappen waardoor er altijd wel een kaassoort tussen zit wat past bij uw bedrijf.

Heeft u voorkeur voor een van onze eigen kaasmerken?

Naast de bestaande merken produceren en leveren wij met veel trots kazen van onze eigen merken. Wij zijn continu bezig met het innoveren van ons bedrijf en onze producten. Hierdoor garanderen wij producten van de beste kwaliteit. Heeft u vragen over onze kaasmerken? Wij zijn te bereiken op +31 (0)318 – 463 494 en beantwoorden uw vragen graag.

Onze kazen

Wij hebben een ruime keuze uit verschillende internationale kazen.

N

Service

N

Kwaliteit

N

Innovatie

N

Betrouwbaarheid

N

Flexibiliteit